SPORTTIKSET

Sporttis -kerhossa lapsi pääsee leikkimään, kisailemaan, oppimaan ja kokeilemaan yhtä tai useampaa eri lajeja sekä liikkumaan eri toimintaympäristöissä. Kannustava ilmapiiri kutsuu mukaan liikkumaan myös lapsia, jotka eivät vielä harrasta liikuntaa.

——–
Polttopalloklubi Rajakylä
Kaupunkipolttopallo on polttopalloa kaupungiksi muokatussa tilassa. Peliä pelataan pehmopalloilla ja meiltä saat aina suojalasit lainaksi. Kerho on suunnattu 1-2-luokkalaisille ja se on Rajakylän koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16-16:45. Kausimaksu on 60€/koko kausi, sisältäen jäsenmaksun. Ohjaajina toimii Otto ja Esa. Alkaa lokakuussa syysloman jälkeen 26.10. [ilmoittautuminen].
———-
Temmellystä koululla / koko koulun piilos

Kerhossa tullaan temmeltämään sisätiloissa vaihdellen parkourin, temppuilun ja koko koulun piilosleikin parissa. Rajakylän koululla 1-4 luokkalaisille, maanantaisin klo 16-17:30. Kerhomaksu 50€ sisältäen syksyn ja kevään kausimaksun sekä jäsenmaksun. Alkaa lokakuussa 24.10.. [ilmoittautuminen]

———-
Tanssikerho Rajis
1-4-luokkalaisille Rajakylän koululla keskiviikkoisin klo 17-18. Tanssilajeja tanssitaan lapsien toiveitten mukaan sekä ohjaajan toimesta. Ohjaaja toimii tanssipedagogi Ritva. Kausimaksu on 70€/v sisältäen jäsenmaksun.
Ilmoittaudu mukaan: [ilmoittautuminen]
———-
Tanssikerho Pähkis
1-4-luokkalaisille Pähkinärinteen koululla perjantaisin klo 16-17. Tanssilajeja tanssitaan lapsien toiveitten mukaan sekä ohjaajan toimesta. Ohjaaja toimii tanssipedagogi Ritva. Kausimaksu on 80€/v sisältäen jäsenmaksun.
Ilmoittaudu mukaan: Huom! Vähäisen osallistujamäärän vuoksi emme voi käynnistää kerhoa.
———
Höntsäkoris
Höntsä-koriksessa harjoitellaan koripallon alkeita ja pelaillaa koripalloa harraste muodossa. Itä-Hakkilan koululla 1-3 luokkalaisille, keskiviikkoisin klo 16:00 – 17:00. Kerho alkaa syysloman jälkeen 26.10.2022. Ohjaajana Juho [ilmoittautuminen]
———

Salibandykerhojoukkue: Korson Holy Ducks

Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja suojalasit. Järjestetään yhteistyössä YMCA Vantaan kanssa.

Salibandykerho 1.–3.-luokkalaisille torstaisin klo 18:30-19:30 Vierumäen koulun liikuntasalissa, Lehmustontie 9

Salibandykerho 4.–6.-luokkalaisille maanantaisin klo 16.30–18 Vierumäen koulun liikuntasalissa, Lehmustontie 9

Ilmoittaudu tästä: [ilmoittautuminen]

Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja suojalasit. Järjestetään yhteistyössä YMCA Vantaan kanssa.

MUUT KERHOT KOULULAISILLE

Lisätietoja lasten liikuntakerhoista nuorisosihteeriltä  045 1829551 / jasmine.moberg@ymca.fi