SPORTTIKSET

Sporttis -kerhossa lapsi pääsee leikkimään, kisailemaan, oppimaan ja kokeilemaan yhtä tai useampaa eri lajeja sekä liikkumaan eri toimintaympäristöissä. Kannustava ilmapiiri kutsuu mukaan liikkumaan myös lapsia, jotka eivät vielä harrasta liikuntaa.

HUOM! Ilmoitttautumiset avautuvat kaupungin varmistettua salivuorot!

Tanssikerho

Rekolan koululla ti klo 17-18 1-4-luokkalaisille. Tanssikerhossa lapsi pääsee kokeilemaan eri tanssilajela ja liikkumaan iloisessa ympäristössä. Ohjaajana toimii tanssipedagogi Ritva, jolla on monien vuosien kokemus tanssinopettamisesta lapsille. Kannustava ilmapiiri kutsuu mukaan liikkumaan myös lapsia, jotka eivät vielä harrasta liikuntaa. [ilmoittautuminen]

——–
Äiti-lapsi tanssikerho
Äiti-lapsi tanssikerhossa kokeilemme eri tanssilajeja ohjatusti ammattilaisopettajan johdolla. Ohjaajana toimii tanssipedagogi Ritva, jolla on monien vuosien kokemus tanssinopettamisesta lapsille. Aiempaa tanssi taustaa ei tarvitse olla. Ryhmä on suunnattu 1-6-luokkalaisille ja heidän äideilleen. Paikkana toimii Sotungin koulun liikuntasali.
Perjantaisin klo 17-18. Kerho ei jatku keväällä!
——-
Polttopalloklubi Rajakylä
Kaupunkipolttopallo on polttopalloa kaupungiksi muokatussa tilassa. Peliä pelataan pehmopalloilla ja meiltä saat aina suojalasit lainaksi. Kerho on suunnattu 1-2-luokkalaisille ja se on Rajakylän koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16-16:45 15.9.2021 alkaen. Kausimaksu on 50€/syyskausi, sisältäen jäsenmaksun. Ohjaajina toimii Otto ja Esa. [Ilmoittautuminen]
———-
Frisbeegolf -kerho
Kerhossa harjoitellaan tekniikkaa ja luvassa erilaisia harjoituksia sisällä sekä ulkona.Tapaaminen viikoittain on koulun liikuntasalissa. Rekolan koululla 1-4 luokkalaisille, tiistaisin klo 16-17:00 Ensimmäinen kerta ti 2.11.2021 Kerhomaksu on 50€ joka sisältää syksyn ja kevään osallistumismaksun ja jäsenmaksun. Kiekot saa lainaksi. Kerho ei jatku keväällä.
———-
Temmellystä koululla / parkour

Kerhossa tullaan temmeltämään sisätiloissa vaihdellen parkourin, temppuilun ja koko koulun piilosleikin parissa. Rajakylän koululla 1-4 luokkalaisille, maanantaisin klo 16-17:30. Kerhomaksu 50€ sisältäen syksyn ja kevään kausimaksun sekä jäsenmaksun. [ilmoittautuminen]. Kerho jatkuu keväällä 10.1.

———-
Tanssikerho
1-4-luokkalaisille Rajakylän koululla keskiviikkoisin klo 17-18. Tanssilajeja tanssitaan lapsien toiveitten mukaan sekä ohjaajan toimesta. Ohjaaja toimii tanssipedagogi Ritva. Ensimmäinen kerta 12.1.2022. Kausimaksu on 50€/kevät sisältäen jäsenmaksun.
———-

Salibandykerhojoukkue: Korson Holy Ducks

Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja suojalasit. Järjestetään yhteistyössä YMCA Vantaan kanssa.

Salibandykerho 1.–3.-luokkalaisille torstaisin klo 18:30-19:30 Vierumäen koulun liikuntasalissa, Lehmustontie 9

Salibandykerho 4.–6.-luokkalaisille maanantaisin klo 16.30–18 Vierumäen koulun liikuntasalissa, Lehmustontie 9

Ilmoittaudu tästä: [ilmoittautuminen]

Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja suojalasit. Järjestetään yhteistyössä YMCA Vantaan kanssa.

MUUT KERHOT KOULULAISILLE

Lisätietoja lasten liikuntakerhoista nuorisosihteeriltä  045 1829551 / jasmine.moberg@ymca.fi