SPORTTIKSET

 

Sporttis -kerhossa lapsi pääsee leikkimään, kisailemaan, oppimaan ja kokeilemaan yhtä tai useampaa eri lajeja sekä liikkumaan eri toimintaympäristöissä. Kannustava ilmapiiri kutsuu mukaan liikkumaan myös lapsia, jotka eivät vielä harrasta liikuntaa.

Urheilulajeihin tutustumista, yhdessä pelailua ja liikuntaa eri muodoissa. Kerho on suunnattu 1-3 luokkalaisille. Tiistaisin klo 17-18 Rekolan koulun liikuntasalissa 1.9 alkaen (HUOM! kerho jatkuu vasta syksyllä!)

Kerhossa pelataan kaupunkipolttopalloa. Suojalasit ja muut tarvittavat välineet tulevat meidän puolesta. Kerho on 1-2-luokkalaisille. Huom! Kerho on ilmainen lapsille joilla sopimus klo 17:00 asti iltapäiväkerhossa. Kerho on Rajakylän koulun liikuntasalissa klo 16-16:45. HUOM! Kerho jatkaa toimintaansa helmikuussa koronarajoituksin. Lähetämme jo ilmoittautuneille ja kerhomaksun maksaneille uuden ilmoittautumislinkin ja ohjeet.

Frisbeegolfkerho käynnistyy uutena kokeiluna. Vetäjinä Juho ja Otto. Luvassa tekniikkaa, harjoituksia, ratavierailuja yms. Rajakylän koululla 1-2 luokkalaisille, maanantaisin klo 17-18:00.  Kerhomaksu 2×50€ /vuosi ja se sisältää jäsenmaksun sekä kiekot, jotka saa omaksi kauden päätteeksi. HUOM! Kerho jatkaa toimintaansa helmikuussa koronarajoituksin. Lähetämme jo ilmoittautuneille ja kerhomaksun maksaneille uuden ilmoittautumislinkin ja ohjeet.
———-
Parkour/temppuilu -kerhot osana koululiikuntakerhohanketta (Vantaan kaupunki)
Rajakylän koulu keskiviikkoisin ja torstaisin (4 kpl) iltapäivisin (täynnä) 20.5. asti!

Salibandykerhojoukkue: Korson Holy Ducks

Salibandykerho 1.–3.-luokkalaisille tiistaisin klo 16–17.30 Vierumäen koulun liikuntasalissa, Lehmustontie 9 – ilmoittautuminen

Salibandykerho 4.–6.-luokkalaisille perjantaisin klo 16.30–17.45 Ruusuvuoren koululla, Kisatie 21 – ilmoittautuminen

Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja suojalasit. Järjestetään yhteistyössä Korson srk:n kanssa.

MUUT KERHOT KOULULAISILLE

 

 

Lisätietoja lasten liikuntakerhoista nuorisosihteeriltä  045 1829551 / jasmine.moberg@ymca.fi