Kansainvälisenä nuorisojärjestönä NMKY tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia kokea

YMCA-liike maailmanlaajuisesti.

POHJOISMAINEN LEIRI

 

KESÄLLÄ 2021 Saariselällä

Leirin hinta on 300€ kattaa täysihoidon ja matkat leirin aikana sekä leiriohjelman. Suomen NNKY ja NMKY tukevat omia lähtijöitään leirimaksussa.

Matkustaminen Saariselälle tapahtuu pääsääntöisesti omakustanteisesti, kysy omasta paikallisyhdistyksestä kimppakyytejä/yhteiskuljetusta.

Leiriläiseksi hyväksytään 12-17-vuotiaat. Leirin kielenä on englanti, eli auttava kielitaito on eduksi. Johtajakoulutukseen voivat hakea 17-18-vuotiaat.

Vantaan NMKY:n jäsenten ilmoittautuessa leirille pyydämme olemaan yhteydessä toimistollemme jasmine.moberg@ymca.fi jotta voimme tukea leirikustannuksissa omia jäseniämme sekä pyrkiä järjestämään yhteistä matkustusta.

SUOMEN YMCA

 

Kansainvälisesti teemme kehitysyhteistyötä, tarjoamme nuorille koulutuksia ja vapaaehtoistyöskentelyn mahdollisuuksia.

Lisätietoja Suomen YMCA:n tarjoamista kansainvälisistä mahdollisuuksista;

ymca.fi

FINYMCA

 

FINYMCA-koulutus on Suomen YMCA:n liiton järjestämä kaksivuotinen johtajuuskoulutus täysi-ikäisille  paikallisyhdistyksien aktiivisille nuorille.
Koulutuksessa tutustutaan YMCA:n monipuoliseen toimintaan Suomessa sekä muualla Euroopassa

 

CHANGE AGENT

FINYMCA koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa eteenpäin. Change Agent -koulutus on YMCA:n Maailmanliiton järjestämä johtajuuskoulutus nuorille YMCA-vapaaehtoisille sekä työntekijöille. Koulutuksen tarkoitus on voimistaa nuoria johtajia muutoksentekijöiksi heidän omissa yhteisöissään.

PEACEMAKERS

 

YMCA peacemakers on avoin verkosto nuorille, jotka ovat kiinnostuneet kansainvälisistä kysymyksistä. Verkoston kautta kerrotaan erilaisista vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksista sekä keskustellaan ajankohtaisista teemoista. Kantava kattoteema on Nuoret, rauha & turvallisuus.

Verkosto tarjoaa joustavan mukanaolon muodon eikä ryhmään liittyminen sido mihinkään. Valtakunnallinen verkosto voi toimia yhdistävänä pintana paikallisten NMKY/YMCA-yhdistysten ohjelmille sekä toisaalta tarjota yhteyksiä kansainvälisiin ryhmiin.

Ryhmään liittyminen on vapaata eikä sinulla välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta YMCA-toiminnasta. Verkostolla ei myöskään ole varsinaisia ikärajoja, mutta sen kautta aukeavissa tapahtumissa usein on. Verkostoa koordinoi Suomen YMCA:n liitto.

 

Ryhmän löydät facebookista