Kansainvälisenä nuorisojärjestönä NMKY tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia kokea

YMCA-liike maailmanlaajuisesti.

SUOMEN YMCA

 

Kansainvälisesti teemme kehitysyhteistyötä, tarjoamme nuorille koulutuksia ja vapaaehtoistyöskentelyn mahdollisuuksia.

Lisätietoja Suomen YMCA:n tarjoamista kansainvälisistä mahdollisuuksista;

ymca.fi

FINYMCA

 

FINYMCA-koulutus on Suomen YMCA:n liiton järjestämä kaksivuotinen johtajuuskoulutus täysi-ikäisille  paikallisyhdistyksien aktiivisille nuorille.
Koulutuksessa tutustutaan YMCA:n monipuoliseen toimintaan Suomessa sekä muualla Euroopassa

 

CHANGE AGENT

FINYMCA koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa eteenpäin. Change Agent -koulutus on YMCA:n Maailmanliiton järjestämä johtajuuskoulutus nuorille YMCA-vapaaehtoisille sekä työntekijöille. Koulutuksen tarkoitus on voimistaa nuoria johtajia muutoksentekijöiksi heidän omissa yhteisöissään.

PEACEMAKERS

 

YMCA peacemakers on avoin verkosto nuorille, jotka ovat kiinnostuneet kansainvälisistä kysymyksistä. Verkoston kautta kerrotaan erilaisista vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksista sekä keskustellaan ajankohtaisista teemoista. Kantava kattoteema on Nuoret, rauha & turvallisuus.

Verkosto tarjoaa joustavan mukanaolon muodon eikä ryhmään liittyminen sido mihinkään. Valtakunnallinen verkosto voi toimia yhdistävänä pintana paikallisten NMKY/YMCA-yhdistysten ohjelmille sekä toisaalta tarjota yhteyksiä kansainvälisiin ryhmiin.

Ryhmään liittyminen on vapaata eikä sinulla välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta YMCA-toiminnasta. Verkostolla ei myöskään ole varsinaisia ikärajoja, mutta sen kautta aukeavissa tapahtumissa usein on. Verkostoa koordinoi Suomen YMCA:n liitto.

 

Ryhmän löydät facebookista