LÄNSIMÄKI

Länsimäen koululla olemme tehneet ryhmäytyksiä 7 -luokkalaisille ja 5 -luokkalaisille uuden kouluvuoden alkaessa. Myös oppitunneilla olemme olleet mukana tekemässä lisää ryhmäytystä sekä oppitunteja hyvinvoinnista. Olemme myös olleet ruokavälitunnilla juttelemassa nuorten kanssa sekä mainostamassa esim. isoskoulutuksen alkamista.

RAJAKYLÄ

Rajakylän koululla olemme tehneet eniten yhteistyötä. Iltapäiväkerhojen ohella välituntileikintää olemme tehneet viikoittain, ja lapset ovat saaneet siitä jo rutiinia, että tulemme heidän kanssaan leikkimään. Sitä on tehty 1-luokkalaisille. Koululla on kolme vuotta ollut myös yhteistyö tunnetaitokasvatusoppituntien kanssa. Olemme olleet seurakunnan kanssa vetämässä tunteja viikoittain eri luokille. Vuosittain on vaihtunut kohderyhmä kenelle niitä vedetty. Myös korona-aikana teimme videoituja oppitunteja youtubeen, joita he sitten luokassa katsoivat opettajan johdolla.

Hyvinvointipäivissä olemme olleet myös osana tiimiä.

Mukana koulun ja Vantaan kaupungin kanssa teimme yhteistyötä Harrastusten Vantaa -hankkeen tiimoilta. Olimme vetämässä neljää parkour/temppuilu ryhmää, jotka suunniteltiin osittain koulun toiveitten ja opettajan avustuksen kanssa. Ne olivat koulupäivän jälkeen iltapäivällä ja koulu mielellään varasi ja mainosti tätä toimintaa wilman kautta. Sen ansiosta ryhmät täyttyivät super nopeasti.

LEHTIKUUSI

Lehtikuusessa olemme tehneet välituntileikintää viikoittain yhteistyössä seurakunnan ja Hakunilan MML:n kanssa. Koulun 7-luokkalaisia olemme olleet kouluvuoden alussa ryhmäyttämässä Kuusijärvellä. Olemme olleet myös mukana toteuttamassa Camera Obscura toimintaa olemalla osana avustustiimiä. Meillä on myös iltapäiväkerho Lehtikuusen koululaisille Hakunilan kirkon alakerrassa sekä erinäistä kerhotoimintaa seurakunnan kanssa yhteistyössä.

ITÄ-HAKKILA

Olemme olleet koululla vetämässä kerhoryhmää lapsille, jotka tarvitsevat ohjattua toimintaa koulun jälkeen. Opettajien avustuksella ryhmä saatiin kokoon ja lapsille mukavaa tekemistä, sen sijaan että he olisivat menneet yksin kotiin vain pelaamaan.

Koululla on myös aloitettu välituntileikintä, joka on viikoittaista toimintaa lapsille. Samalla Kolohongan nuorisotalon vetäjät ovat voineet kertoa nutan tapahtumista ja innostaa heitä tulemaan taas nutalle toimintaan.

Yhteistyö tunnetaitotuntien kanssa on alotettu myös. Syksyllä 2023 aloitimme kaikkien 2-luokkalaisten kanssa tunnetaito oppitunnit.

SOTUNKI

Koululla olemme olleet ryhmäyttämässä uusia 7-luokkalaisia.

Välillä käymme yhteistyössä seurakunnan ja Hakunilan nuorisotalon kanssa välituntipäivystämässä koululla ja kyselemässä nuorten kuulumisia. Hyvinvointipäivässä teimme seurakunnan kanssa yläkoululaisille hyvinvointipajaa, jossa vanhemmatkin saivat osallistua toimintaamme.

REKOLA

Pidämme koululla iltapäiväkerhoa.

PÄHKINÄRINNE

Pidämme iltapäiväkerhoa lammaspolulla, olemme osallistuneet toimioiden kanssa erinäisiin tapahtumiin ja esim seurakunnan kanssa kesäleireihin.