Järjestämme Koliksessa Vantaan nuorisopalveluiden avointa nuorisotilatoimintaa sekä sen lisäksi omaa YMCA -toimintaamme.

Kaikkina muina päivinä paitsi perjantaisin  tarvitset nutakortin jonka huoltajat hakevat osoitteesta nutakortti.vantaa.fi/hae

HUOM! KORONARAJOITUSTEN VUOKSI TILA VIELÄ TOISTAISEKSI SULJETTU AVOIMELTA TOIMINNALTA SEKÄ ULKOPUOLISTEN KÄYTÖLTÄ.

Lisätietoja talopäälliköltä.

VIIKKO-OHJELMA

MAANANTAI

 

Avoin nuta toiminta

3-6 -luokkalaisille klo 13.30-18

13-17 -vuotiaille klo 15-20.30

Avoimissa illoissa voit tulla esim. pelaamaan pingistä, bilistä tai jotain muuta meidän lukuisista peleistämme sekä viettämään aikaa kavereiden kanssa. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös maksutonta välipalaa.

 

KESKIVIIKKO

 

Välipalaklubi

3-5 -luokkalaiset

klo 13.30-16

Välipalaklubissa tarjotaan maksuton välipala. Välipalaklubi on mukava paikka tulla tekemään koulun jälkeen läksyjä ja syömään välipalaa yhdessä kavereiden kanssa.

 

 

Kädentaitokerho

[mainos] Tykkäätkö askarrella ja tehdä käsillä? Tämä kerho on juuri sinulle; 3-5 luokkalaisille Kolohongan nuorisotalolla keskiviikkoisin klo 17:00-18:30   Kerhoa ohjaavat aikuiset kädentaidoista ja askartelusta innostuneet ohjaajat.  Materiaalimaksu on 10€. HUOM! Kerho jatkaa toimintaansa helmikuussa koronarajoituksin. Lähetämme jo ilmoittautuneille ja kerhomaksun maksaneille uuden ilmoittautumislinkin ja ohjeet.

TORSTAI

 

Avoin nuta toiminta

3-6 -luokkalaisille klo 13.30-18

13-17 -vuotiaille klo 15-20.30

Avoimissa illoissa voit tulla esim. pelaamaan pingistä, bilistä tai jotain muuta meidän lukuisista peleistämme sekä viettämään aikaa kavereiden kanssa. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös maksutonta välipalaa.

Kerran kuussa torstaisin pidetään talolla talotoimikunnankokous. Siihen pääsee mukaan kaikki halukkaat, vaikuttamaan talon arkeen ja hankintoihin. Tule talolle kysymään lisää talotoimikunnasta.

 

PERJANTAI

 

YMCA nuorten ilta

klo 17-21.30

YMCA nuorten ilta on yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu ilta, johon kaikki ovat tervetulleita. Syömme perjantaisin lämpimän aterian hävikkiruoasta valmistettuna. Illat järjestetään yhteistyössä Hakunilan seurakuntanuorten kanssa, jolloin mukana on usein tuttuja alueen isosia ja ohjaajia ja illat usein päätetään yhteiseen hiljentymiseen. 

_______

7. – 24.6. Päiväleiri 3-6 -luokkalaisille Kolohongan nuorisotilassa arkipäivisin klo 10.00-16.00

Voit ilmoittautua Kolohongan lasten päiväleirille tästä. Valitse sinulle sopivat päivät alta, mihin haluat ilmoittaa lapsesi.

 

Päiväleirille askarellaan yhdessä, pelaillaan yhteispelejä ja ulkoillaan sään salliessa. Päivällä on mahdollisuus syödä omia eväitä ja mahdollisuuksien mukaan tarjoamme maksutonta välipalaa. Lapset saavat halutessaan myös käydä kotona syömässä.

 

Päiväleiri on ilmainen. Toiminta vaatii ilmaisen nutakortin, minkä saa kätevästi haettua myös päiväleirillä, jos sellaista ei vielä ole.

ilmoittautuminen

TILAVARAUKSET

HUOM! Kaupungin ohjeistuksen mukaan 30.11.2020 – 28.2.2021 ei ulkopuolisia varauksia YMCA-talolle (koskee kaikkia nuorisotiloja)

 

Tilaa voi varata viikonloppuisin esim. perhejuhlia tai kokouksia tms. varten.

Ota ensin yhteys talopäällikköön ennen varaushakemuksen tekoa (oheinen linkki), niin katsomme miten tila on vapaa.

Varaushakemus

Muiden järjestöjen säännölliset käyttövuorot haetaan tilalta saatavalla hakulomakkeella keväisin.

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

Pohjolantie 2, 01260 Vantaa (ent Itäinen Valkoisenlähteentie 19 B)

 

Tila: 050 531 8012 kolohonka@ymca.fi

Talopäällikkö: 050 354 5693